Matkailun luentopalvelut

 

Tervetuloa tutustumaan matkailullisiin luentoihini! Olen Päivi Suutari Tuusulasta, koulutukseltani restonomi (ylempi AMK) ja työskennellyt matkailun parissa yli 20 vuoden ajan. Minulla on ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys. 

Olen erikoistunut lempeään matkailuun. Kiireettömyys, matkailun vaikutusten tarkastelu sekä esteettömyys- ja vastuullisuus-kysymysten pohtiminen ovat itselleni tärkeitä asioita. Innostun myös nostalgiasta ja menneiden aikakausien matkailusta. 

Kansalais- ja työväenopistoille

 

Luennoin vapaan sivistystyön oppilaitoksissa lempeään matkailuun liittyvistä teemoista. Opiston käytännöstä riippuen voin työskennellä verokortilla tai laskuttaa. Lukuvuoden 2019-2020 luentoideoita löydät täältä

Matkailualan oppilaitoksille

 

Teen yksittäisten kurssien opetusta (sekä matkailualan perustutkinto että restonomi-koulutus). Vahvoja osaamis-alueitani ovat esim. matkailu-palveluiden tuotteistaminen, matkanjärjestäjätoiminnot, asiakaspalvelu ja vastuullinen matkailu. Voit hyödyntää osaamistani myös sijaisuuksissa.  

Yhdistyksille ja yrityksille

 

Entä jos tarjoaisit omalle väellesi inspiroivan johdatuksen slow-matkailuun tai vaikka nojatuolimatkan 1800-luvun Bulgariaan? Järjestän yksittäiset luennot tai useamman luennon kokonaisuudet ammattitaidolla ja toiveisiisi vastaten. Katso luentoideoita täältä. Tietoa palvelutaloihin muokatuista luennoista löydät täältä.

Lahelantie 280

04330 Lahela, Tuusula

044-916 9860

paivi.suutari[at]lemmatravel.fi

Y-tunnus: 2733134-4

Tietosuojaseloste

"Ole se muutos,

jonka haluat nähdä

maailmassa tapahtuvan."

- Mahatma Gandhi

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now